7 opnames samen met Henriette van Dijk en Jan Kuipers. Het idee was om nummers in een bepaalde sfeer neer te zetten zoals Anne Sophie Von Otter in "For the stars". Henriette heeft een wat klassieke stem met een groot bereik. De opnames zijn helaas iets te ruim voorzien van galm maar het geeft een goed beeld. Nella Fantasia is een nummer Ennio Morricone uit de film "The Mission", "The first time" is een nummer wat lekker meditatief klinkt en "100 Words" is ook een klassieker maar dan dicht bij huis van de groep "Solution" uit Groningen. Het mooiste lied aller tijden "God only knows"van de Beach Boys, "Leningrad" van Billy Joël, "For no one"van de Beatles en "Songbird"van Fleetwood Mac.



Opname met Jan Kuipers van "Don't think twice" (Bob Dylan) in eigen " parlando" stijl, en "Going back", een nummer van Carole King en Gerry Goffin bekend geworden door The Byrds. Het lijkt me leuk om nog wat meer covers op te nemen, heb nog een paar op de lijst staan.

Margarita, een nummer van Austin Coll uit Zwolle. Austin was een Ier die zijn liefde in Zwolle vond en hier bleef hangen. Hij was ook sound engineer en heeft in een studio in Londen nog met diverse popgroepen gewerkt. Ik ontmoette hem via internet en heb op een paar van zijn nummer ingespeeld. Hij is in 2012 overleden.

Ik zal deze lijst steeds weer wat bijwerken maar moet veel archieven doorsnuffelen. Dus even geduld.

Q&D design webmaster Luc Oostra